PS. Miało być Iżowo, ale smutni panowie na rogatkach miasta odradzili mi dalszą jazdę bez pieczątki w dowodzie. Z wrodzonej złośliwości wróciłem po pojazd, który przegląd ostatnio miał pięć lat temu.
Właśnie! Łukasz przypomniał mi o tym, że najwyższy czas zrobić tu porządek. Temat, naszpikowany fotami, nierzadko ładowanymi bez zmniejszania, prosto z aparatu (dzięki Ozzy za konieczność ściągania megabajtów, zwłaszcza w imieniu tych, co czytają na telefonie i marnotrawią swoje pakiety danych) spuchł tak bardzo, że czas załadowania strony wynosi dobre kilkanaście sekund i wydłuża się z każdym nowym zdjęciem. Długo myślałem jak to ugryźć i widzę jedno wyjście: obecny temat zamykamy i kontynuujemy Pozdrowienia w nowym, zaczynając niejako od nowa. Na dniach powstanie więc temat Pozdrowienia - edycja 2019 i tam proszę umieszczać wasze pocztówki z wycieczki. A żeby nie startować od zera, do nowego tematu wydzieli się wszystkie już zaprezentowane fotki z roku 2019.
W trosce o nierozmywanie wycieczkowego klimatu i trzymanie wysokiego poziomu (wszak to Klub Podróżnika) równolegle zostanie założony podobny temat w Hyde Parku, w którym bez wyrzutów sumienia będzie można się pochwalić fotami niezwiązanymi z przemieszczaniem się na motocyklu. Tu właśnie wszelkiej maści podróżnicy po garażu, podwórkowi przepalacze silnika, bazarowi złomiarze, żołnierze na kładach, cykliści, turyści wysokogórscy, morsy itp. będą mieli możliwość zaprezentowania światu pełnię swoich aktywności.
Sądzę, że to nienajgorsze rozwiązanie. A może ktoś ma lepszy pomysł?