Wieki mnie tu nie było. Mój Mińsk na razie w stanie takim jak lata temu. Przypadkiem trafiłem na ten temat i może dostanę motywacji, żeby temat pchnąć do przodu. Brakuje tylko funduszy ale sporo gratów się nazbierało, trzeba je będzie spieniężyć.
Dzisiaj odebrałem twardy dowód rejestracyjny z mojego Mińska. Projekt jest w 99% zakończony. Chciałem się pochwalić i wrzucić zdjęcie, ale za każdym razem przy próbie dodania czegoś do prywatnej galerii pojawia mi się komunikat, że plik jest za duży lub uszkodzony. A nie występuje ani jedno ani drugie.
EDIT:
Już wiem na czym polega problem. Mój telefon dopisuje do zdjęć dodatkowe dane (m.in. profil kolorów DCI-P3, EXIF i XMP) i galeria na IZHMOTO.pl nie jest w stanie ich obsłużyć. Po przekonwertowaniu obrazu, udało się dodać zdjęcie do galerii.
Mój Mińsk wygląda tak jak na poniższym zdjęciu. Siedzonko z tyłu przesadzone. Przekonałem się o tym wioząc na nim żonę. Pomijając to, że wygląda jak wygląda, to z pasażerem z tyłu motocykl traci sterowność. Trzeba bardzo uważać. Niestety nie mam oryginału.