Привет товарищи ! Chciał bym się pochwalić Posiadam Iza 56 z 1962 kupiony w pakiecie od dziadka 85 lat w zimę się zacznie przywracanie do żywych i na pewno będę dopytywal o detale i szczegóły.
Tak Dziki nie ma problemu 😜 W przyszły weekend w sobotę planuję sobie taką małą przejażdżkę wokół komina ,a co mi tam to tylko 1500 w jedną stronę. Muszę tylko żonie powiedzieć żeby z kolacją na mnie nie czekała bo wrócę trochę później...
W przyszły weekend w sobotę planuję sobie taką małą przejażdżkę wokół komina ,a co mi tam to tylko 1500 w jedną stronę. Muszę tylko żonie powiedzieć żeby z kolacją na mnie nie czekała bo wrócę trochę później...
Jakbyś zaniemógł po drodze to wpadaj. Nakarmię, przenocuję, pomogę naprawić w razie czego.
Ja mam do Rumunii (przykładowo Satu Mare) tylko 356 km, tyle co do Warszawy , a np. do Śremu już 536 km.
No to kiedy rufi?
P.S.: Węgrzy, Rumuni, Estończycy ... robi nam się jakby międzynarodowo.
_________________ Iż Planeta '63 oraz NSU 351 OSL '38, M-72 '60, Junak M10 '64, H-D FLHRC '09, ...
www.nsu-riders.pl
W przyszły weekend w sobotę planuję sobie taką małą przejażdżkę wokół komina ,a co mi tam to tylko 1500 w jedną stronę. Muszę tylko żonie powiedzieć żeby z kolacją na mnie nie czekała bo wrócę trochę później...
Jakbyś zaniemógł po drodze to wpadaj. Nakarmię, przenocuję, pomogę naprawić w razie czego.
Ja mam do Rumunii (przykładowo Satu Mare) tylko 356 km, tyle co do Warszawy , a np. do Śremu już 536 km.
No to kiedy rufi?
Ja mam do satu mare 600 ponad z buka... Ja Polak nie Rumun żyje sobie tylko tutaj
To ja mam do
P.S.: Węgrzy, Rumuni, Estończycy ... robi nam się jakby międzynarodowo.