Prosił bym o pomoc w identyfikacji wózka bocznego, bo szperam i szperam i jakoś do niczego nie mogę dopasować. Ten "stelaż" siedzenia to możliwe żeby był z "kompletu"?
No i pytanko odnoście przyczepki radosna twórczość czy bardziej rzemieślnicza produkcja? Przyczepka jest zgrzewana więc w domowych warunkach raczej efekt trudny do osiągnięcia.
Kosz to SUM, przyczepka to może być radosna twórczość, wzorowana na Niewiadowie, PAVie i Delfinie, ale najbardziej przypomina Niewiadów, głowy nie dam.
Wanatu na razie nie przewiduję sprzedaży, pokuszę się o skompletowanie Suma, w grę wchodzi ewentualnie wymiana na błotnik dedykowany Sumowi, ale tutaj muszę zgłębić wszystkie tajniki, żeby móc się wypowiedzieć co do oryginalności. Bo na tym foto wygląda identycznie jak mój. (chyba )
Na foto powyżej jest właściwy do tej gondoli, Twoja jest wcześniejsza i błotnik miał dłuższy i szerszy koniec /ogon czy jak to tam nazwac/
coś takiego
http://www.junak.riders.pl/NEUES/IMG/krak03.jpg
Jak byś chciał "tworzyć" ramę moge Ci zwymiarować swoją od k4 ,były praktycznie identyczne jak w Sumie .
Szukaj też koła od WB1 ,żeby był "wypasiony" / mogę podrzucić fotki koła/
W Wawie nic się nie trafia-- chyba,? dalem swój namiar i flaszkę na Pradze i czekam ---gość mówi, że żadko ktoś przyniesie jakieś koło.
Ale pod moją pracą gość wytargał kosz w dobrym stanie (nie wiem od czego) , ale widział jak nury go targały i przechwycił go pod bramą
_________________ Iż-49 żółte tablice, Iż-49 w słoikach już na żółtych,Simson sr2 1958(paragon zakupu) Tata