No to incognito już nie będzie (ostatnio bardzo popularny trend). Tomku, narzędzia naostrzone, w dniu wczorajszym przetestowane na pewnym 600 SS, więc będzie dobrze
Tomku, ćwiartka Twojego WLA w doborowym towarzystwie trafiła już w dobre ręce.
Nad konającym pacjentem odbyło się dziś pięciogodzinne konsylium podczas którego uzgodniono proces leczenia. Łatwo nie było, w pewnym momencie padła nawet sugestia żeby to do Williama wysłać z powrotem.
Niedawno zakupiłem lampę ale dopiero dziś w Łodzi dostałem śrubkę skręcającą ramkę. W międzyczasie mozolnie usuwałem ze skorupy nieoryginalny, czarny lakier , retuszowałem braki w lakierze (to już nieudolnie) itp. Ramka choć oryginalna to niestety nowiutki zapas magazynowy, widać różnice w kolorze.
Złożyłem wszystko i tym samym dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy kompletnej, trudno dostępnej części.
Tak jak robili to Starzy Jeźdźcy, na farbę olejną Tak na poważnie ma to jakieś konkretne znaczenie? Zastosowałem w tym przypadku Dirko HT na połączeniach bezuszczelkowych, uszczelki ciąłem sam z materiału FA-oil grubość 0,5 i 1 mm w zależności od miejsca przeznaczenia. Producent materiału uszczelkarskiego nie zaleca stosowania żadnych mazideł, ja jednak pokrywam przed montażem uszczelki smarem wysokotemperaturowym Shell Gadus S3 V220, czasami stosuję Loctite 3020.